Karma

Jómagam, amint azt már előzőleg említettem, az életemet meghatározó, és alighanem nem véletlenül történt élményem (autóbaleset) után kezdtem el foglalkozni a lélekkel, lélekvándorlással, (karmával).

Mindannyian voltunk már nehéz helyzetben, talán az is előfordult, hogy kilátástalannak éreztük az életünket.

Az én életem egy sorsfordító tragédiával kezdődött.

1997 októberében az akkori párommal örök hűséget fogadtunk egymásnak az oltár előtt. Nagyon boldogok voltunk mindketten. Dehogy gondoltam, hogy másfél év múlva egy hatalmas fájdalomban lesz részem. Esküvőnk után egy évre megszületett a kislányunk. Nagyon szerencsésnek éreztem magam.

Aztán egy hideg, fagyos februári napon hazafelé menet a várost elhagyva a párom autója megcsúszott, és áttért a szemben lévő sávba, ahol frontálisan kőoszlopnak ütközött.

Csak foszlányokra emlékszem, hogy a rendőr mit is mondott. Azt hiszem a párom a csattanáskor kirepülhetett az kocsiból és az autó ráesett. Azonnal meghalt. Azóta keresem a választ a kérdésemre.

Miért?

De néhány évvel ezelőtt Horváth Andrea asztrológus és karma kutató elvezetett engem egy hölgyhöz, Grida Zsuzsa karma asztrológushoz, aki Angliában tanulta ki és hozta haza Magyarországra a modern karma asztrológia új kutatásait. Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy megosztotta velem nem mindennapi tudását. És ami nagyon fontos volt számomra, megkaptam a Miértre a választ.

Azóta persze, szüntelenül tanulom a karma asztrológia tudományát, Horváth Andrea segítségével, és bízom benne, hogy nagyon sok embertársamnak fogok tudni segíteni abban, hogy minél jobban ráláthasson a karmájára, és felismerhesse az életfeladatát.

Ha olyan helyzetbe kerülünk életünk egyes szakaszaiban, melyről jószerivel semmilyen eddigi tapasztalatunk nincs. Gondoljunk arra, hogy az Élet örök változás és tanulás folyamata. Ha valaki nem hajlandó tanulni, megreked, azt az Élet törvénye erővel kényszeríti új helyzetbe és ez bizony fájdalmas. Válasszuk inkább önként és örömmel a tapasztalatszerzés új útjait, módjait.

Ismerjük be őszintén önmagunknak tapasztalatlanságunkat, hiszen ez természetes velejárója életutunknak. Keressünk segítséget, bátran kutassunk fel olyan személyeket, akik tapasztaltabbak az adott területen. Kérjünk tőlük tanácsot és fogadjuk is meg azokat. Ha hajlandóak vagyunk tanulni, segítséget fogadni, azzal előbb küzdjük le a nehézségeink sorát. Hibás magatartásforma ez esetben a részünkről: az önfejűség és az engedetlenség. Csak esztelen segítséget szül, mely nélkülöz minden eredményt.

Meg kell tanulnunk segítséget kérni, a kapott segítséget pedig hálásan megköszönni. Megbízni egy nálunk tapasztaltabb személyben, alkalmazkodni olyan helyzetekhez, ahol még nincs tapasztalunk.

Miként a fa lassan és kitartóan növekszik, úgy fejlődhet az ember is fokozatosan, ha tartós eredményt szeretne elérni. Ne várjunk kiugróan gyors azonnali eredményeket, ám legyünk tisztában vele, ha állhatatosan tevékenykedünk, a siker, tartós lesz.