Tanácsadás folyamata

Az én asztrológiai tanácsadásom...

Egy személyes konzultáció keretén belül megbeszéljük a korábbi, és jelenlegi problémáit, teljes szakmai titoktartás mellett.

Legtöbb ember kíváncsi személyes életútjára, gyakran párkapcsolati, és önismereti kérdéssel fordulnak asztrológushoz, amikor is különböző területet érintünk, legyen az egészség, munkahely, vagy karrier tanácsadás, sőt pályaválasztás előtti bizonytalanság is előfordult már. A legfontosabb egy ilyen beszélgetés során az őszinteség. Hisz minden káoszból kialakulhat a jó, ha kész a nyitottságra, és arra, hogy új dolgokat tanuljon.

Az asztrológia által elsősorban önismeretre tehet szert, jobban megismerhetjük lelkünk rejtett rugóit. Segíteni tud abban, hogy melyik időszak milyen cselekvésekre, minek az elindítására lesz jó, vagy mikor kell óvatosabbnak lennünk. Személyre szabott horoszkópot készítek a születésének pontos ideje, helye alapján, amely első látásra egy furcsa kör diagram, tele "hókusz-pókusz" ábrákkal. A horoszkóp képletet egy barométerhez lehetne hasonlítani. Nem ő okozza az időjárást, csupán mutatja azt. Mutatja, hogy készüljünk fel egy jókora viharra, de hogy azt a vihart el tudjuk-e kerülni azzal, hogy esetleg otthon maradunk s talán csökkenthetjük a rossz hatását, ha esernyőt viszünk, az már rajtunk, a mi szabad akaratunkon múlik.