Rólam- Kocsis Andrea asztrológus

Kocsis Andreának hívnak, asztrológiai, és pszichológiai tanácsadással foglalkozom. Még csak néhány évvel ezelőtt kerültem kapcsolatba magával az asztrológiával, de a mai napig tanulom, hisz ez egy olyan tudomány, ami folyamatosan fejlődik. Tanulmányaimat Dr. Janák Lajosnál kezdtem a Baktay Ervin asztrológiai intézetben, felsőoktatás keretében. Magántanárom Horváth Andrea, akinek már több könyvét is olvashatták.

Mivel nagyon fiatalon egy balesetben nem csak férjem, de 3 hónapos kislányom édesapját is elveszítettem, azóta érzem ezt az egyfajta különös vonzalmat az emberi sorsok iránt.

Érdekelnek az emberek, a lelkek, létünk titkai. Ezért különös figyelmet kapott részemről az asztrológia, és később a pszichológia.

Egy véletlennek tűnő, de természetesen nem véletlen találkozás alkalmával megismerkedtem Gasztonyi Tímeával, aki asztrológiai pszichológia segítségével ad választ alapkérdéseinkre. Olyan ismereteket, és inspirációt kaptam tőle, amely számomra egy új ablakot nyitott a világra. Életem egyik legjobb döntése volt, hogy beiratkoztam hozzá, mert olyan kérdéseimre, mint mi mozgathatja életünket, valóban meg van írva a Sorsunk előre, mi az Önismeret, mi a Karma, mi lehet a feladatunk az életben, létezik-e olyan tudomány, ami felvilágosítást tud adni számunkra, és ami a legfontosabb, tanulható-e?

Most nyugodtan kimondhatom, hogy az asztrológia és az asztro-pszichológia olyan tudomány, ami ugyanúgy tanulható, mint a matematika, ahol pontos szabályok mentén haladunk, a végeredmény, vagyis a vizsgált személy lelkének feltárása felé.

Mindazonáltal a tökéletes végeredményhez, az intuíciót sem nélkülözhetjük, hogy a mozaik darabjait a megfelelőképpen össze tudjuk illeszteni. Tanulásaim közben a Sorstól lehetőséget kaptam arra is, hogy elkezdhessem gyakorolni a tanácsadást. Gondoltam gyakorlás teszi az embert Mesterré.

Most elmondhatom már, hogy sok érdekes emberrel és sorssal találkoztam, ezekből a személyes találkozásokból viszont nagyon sokat tanultam.

Mára már egy életre szóló "szerelem" lett számomra az asztrológia, amely mindig új, izgalmas felismerésekhez juttat engem.

Ilyen például az ÖNISMERET.

Az önismeret, az a tudás, aminek átalakító ereje van. Egy olyan befektetés, ami mindig megtérül! Ugyanis amint önmagadra találsz, megindul a változás is az életedben...

Az önismeret a legnehezebb dolog a világon, de nem azért, mert tényleg nehéz, hanem azért, mert az igazság mindig fáj.

Sok keserűséget, fájdalmat, és nehézséget takar. Sőt, ha még jó mélyen magadba nézel, akkor az eddig felállított, létrehozott kis világod nézetei nagyon könnyen zátonyra futhatnak. Valóságnak vélt önképed belefulladhat önmagad hazugságába, mert minden, amit eddig önmagadról gondoltál, álcázott hazugság volt. Ezért nagyon sokan félnek tőle.

Ha útra kelsz a múltba, az emlékeid felé, azt fogod látni, hogy az egész egy nagy átverés kézirata. Ezen kéziraton éveken keresztül dolgoztál, és így végre valaki lettél.

Egy ilyen munkát nem fogsz csak úgy kukába dobni az igazságért, igaz?

Gondolj csak bele.

Mi lenne vele:

- ha megkérdőjeleződne a párod iránt érzett szerelmed?

- ha ráébrednél arra, hogy a munkádat csak kötelességből, felelősségérzetből csinálod, és nem szeretetből?

Na ezért olyan nehéz az önismeret.

Mert az aki voltál megszűnhet létezni, minden "jóságával" együtt.

De van egy rossz hírem.

Ahhoz, hogy valós legyen egy szerelem, egy boldogság Te is kellesz!

Nélküled nem fog menni. Tudom nehéz elengedni a múltat, nehéz valamit kiszabadítani a megmerevedett formájából. Azt is tudom az ilyen változási folyamatok legtöbbször félelmet okoznak, de visszatekintve majd észreveszed, hogy éppen ezek a döntő jelentőségű áttörések vezettek el Téged a legteljesebb szabadsághoz. Ha nem leszel önmagad, akkor tovább álmodhatod az elképzeléseidet, álmaidat, vágyaidat. A beteljesülés érzése elmarad.

A legkönnyebb az amikor csak sodródsz, és létrehozol egy pozitív álomképet magadról, és abban élsz. A legnehezebb az amikor nem kell átszűrnöd a valóságot "pozitívvá" mert szembe mersz nézni vele, megfutamodás nélkül.

Sokan választják a könnyebb utat még akkor is, ha az semmit sem ér.

A leggyakoribb kérdés a boldogság körül forog. Mindenki keresi, de senki sem tudja konkrétan, hogy milyen az. Én azt mondom nem szabad színlelkünk. Mindig maradjunk hűek önmagunkhoz.

Gondold végig, mit is akarsz valójában, mit jelent számodra a munka, a tekintély, a pénz, a párkapcsolat, a család. Az állandó problémák mindig ezekről szólnak. Meg akarod oldani a problémákat? Szedd össze a bátorságod, és indulj el a boldogságod felé, de mindezek előtt a legfontosabb ismerd meg Önmagad.

Na, ehhez nyújt nagyon sok segítséget az asztrológia. Ne csak ismerd képességeidet, de tudd használni is!

Szívesen segítek a folyamatban.